מתכון בייקון וגבינה צ'דר תבשיל שיבולת שועל יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 45 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 220 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 18 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לכי לחנות וקחי שילוב של שלוש, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו תבשיל שיבולת שועל גבינת צ'דר, סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום, ו סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 6 כוסות חלב ומלח בסיר גדול, כבד; לבשל מעל חום בינוני גבוה רק עד שהחלב מתחיל לרתוח. בהדרגה לטאטא שיבולת שועל וחמאה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 20 עד 25 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
2 אונקיות צ'דר מגורר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.