תבשיל שעועית ירוקה
תבשיל שעועית ירוקה עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 238 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שום, שעועית, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, שעועית ירוקה תבשיל IV, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים את השעועית הירוקה, מבשלים עד שהם מתחילים להפוך במכרז ולצלול ואז אותם למים קרים.ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד למכרז, על 5-7 דקות.
מוסיפים את הפטריות וקמח עד שהפטריות מתחילות לקרמל, כ -10-15 דקות.
מוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מפזרים ואז לערבב את הקמח פנימה ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ואת deglaze המחבת.
מוסיפים את המרק ואת הקרם ומבשלים עד שהוא התעבה, על 2-3 דקות.
מוסיפים את הגבינה ונותנים להמיס, מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.
מערבבים את השעועית הירוקה לתוך רוטב הפטריות ויוצקים לתבנית אפייה.
מערבבים את החמאה המומסת, פירורי לחם ובצל מטוגן צרפתי ומפזרים על התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש 204° עד הצדדים מבעבעים והחלק העליון הוא חום זהוב, על 10-15 דקות.