תבשיל שעועית ירוקה
מתכון תבשיל שעועית ירוקה יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 442 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, שעועית ירוקה תבשיל IV, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים שעועית ירוקה לשניים אם אתה רוצה חתיכות להיות קצת יותר קטן. בלאנש את השעועית הירוקה: זרוק אותם לתוך מים רותחים מומלחים קלות ולאפשר שעועית ירוקה לבשל במשך כ 3 עד 4 דקות.
הסר אותם מהמים הרותחים עם כפית מחוררת ומיד לצלול אותם לתוך קערה של מים קרים כקרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מסננים שעועית ברגע שהם מגניבים ומניחים בצד.
מוסיפים חתיכות בייקון למחבת על אש בינונית. מבשלים בייקון במשך שתי דקות, ואז מוסיפים בצל חתוך ושום וממשיכים לבשל במשך 3 עד 5 דקות, או עד בייקון נעשה (אבל לא פריך) ובצל הם חום זהוב.
הסר מחום ולהגדיר aside.In מחבת נפרדת או סיר, להמיס חמאה על חום בינוני.
מפזרים קמח למחבת ומקציפים מיד כדי לערבב אותו באופן שווה לתוך החמאה. מבשלים דקה או שתיים, ואז יוצקים חלב וחצי וחצי. להמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן, בעוד רוטב מתעבה, על 2 דקות.
מוסיפים מלח, פלפל וקיין ומוסיפים את הצ ' דר המגורד. מערבבים בעוד גבינה נמסה. כבה את החימום.
מוסיפים פימנטוס למחבת, ואז מוסיפים תערובת בייקון / בצל. מערבבים לשלב.
יוצקים שעועית ירוקה ומערבבים בעדינות לשלב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה העליון עם פירורי panko.
אופים ב 350 מעלות במשך 30 דקות או עד הרוטב הוא מבעבע ופירורי פאנקו הם זהובים.