תבשיל שעועית ירוקה אני
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, שעועית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכונים דומים: תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו שעועית ירוקה תבשיל IV.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים שעועית ירוקה במחבת זכוכית 9x13 אינץ'.
בצל מטגן עם חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שקוף.
מוסיפים קמח ומערבבים לקמח המעיל.
בהדרגה מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים גבינה, שמנת חמוצה, סוכר ומלח. מבשלים עד מעובה גבינה מותכת.
יוצקים תערובת על שעועית ירוקה העליון עם שכבה של מלית.
אופים במשך 25 עד 30 דקות.