תבשיל שעועית ירוקה בסגנון ביתי
תבשיל שעועית ירוקה בסגנון ביתי עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 171 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 98 סנט למנה מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם טימין, חמאה, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו תבשיל שעועית ירוקה בסגנון איטלקי, תבשיל שעועית ירוקה-פטריות ללא גלוטן עם טבעות בצל מטוגנות בסגנון פנקו, ו תבשיל אטריות בקר בסגנון ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית ירוקה במים מומלחים רותחים לכיסוי בתנור הולנדי 4 עד 6 דקות או לדרגת אלימות רצויה; מסננים. צללו למי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; מסננים ומייבשים.
ממיסים 2 כפות. חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית; להקציף בקמח עד שהתערובת חלקה. מבשלים, מטאטאים כל הזמן, 1 דקה. להקציף בהדרגה 1 1/2 כוסות חלב; מבשלים תוך הקצפה מתמדת, 3 עד 4 דקות או עד שהרוטב מסמיך ומבעבע.
מסירים מהאש, ומקציפים פנימה חלב חמאה ו -4 המרכיבים הבאים.
ממיסים 1 כפית. חמאה במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים פטריות ומקפיצים 6 עד 8 דקות או עד להשחמה קלה.
מסירים מהאש; לתת לעמוד 5 דקות. זורקים בעדינות פטריות ושעועית ירוקה ברוטב חלב חמאה.
מניחים בגודל 13 על 9 אינץ ' או 3 קראט. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שלב בצל מטוגן צרפתי ו -2 המרכיבים הבאים; מפזרים מעל תערובת שעועית ירוקה.
אופים בחום של 350 למשך 25 עד 30 דקות או עד להזהבה ומבעבעת.