תבשיל שעועית לבנה ועוף
עוף & שעועית לבנה תבשיל יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם g / 14oz פחיות שעועית, זרעי טימין או, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 579 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית נסו תבשיל שעועית לבנה ועוף, תבשיל עוף שעועית לבנה, ו תבשיל שעועית לבנה ועוף קלאסיקו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את העוף, ואז מטגנים עד להשחמה קלה.
מוסיפים את הירקות, ואז מטגנים עוד כמה דקות. מערבבים את עשבי תיבול ומניה. מביאים לרתיחה. מערבבים היטב, להפחית את החום, ואז לכסות ולבשל במשך 40 דקות, עד העוף הוא רך.
מערבבים את השעועית לתוך המחבת, ואז מבשלים במשך 5 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים עם לחם פריך.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
ניתן לזווג את התבשיל עם קברנה סוביניון, שאבלי ומאלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב Eisele קברנה סוביניון. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 500 דולר.
![יקב Eisele קברנה סוביניון]()
יקב Eisele קברנה סוביניון
2013 קברנה סוביניון הוא Eisele טהור. במרתף, היינות חשפו את עצמם כמעט ללא צורך להתערב. הסוד של הבציר היה להיות עדין על הפרי ולא להגזים. הריכוז הטבעי והעומק של הבציר משולבים עם אלגנטיות מעולה, דיוק ועדינות, שהם סימני ההיכר של טרואר זה. Eisele Cabernet 2013 נפתח על הערות של עלי ורדים יבשים ותבלינים עם רמז של גרגרי יער. על החיך, הממדים המרובים של המרקם ואת הביטוי של פירות שחורים וכחולים לשלב עם תחושה של טוהר יוצא דופן. הטאנינים המעודנים והסורגים היטב מפנים את מקומם למינרל ארוך מאוד, טעים, כמעט מלוחים.