קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל שעועית לבנה עם סקווש חורף וקייל

תבשיל שעועית לבנה עם סקווש חורף וקייל
תבשיל שעועית לבנה עם סקווש חורף כרוב נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם דלעת, תירס, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. נסו תבשיל שעועית לבנה עם סקווש חורף וקייל, תבשיל כרוב, סקווש ושעועית לבנה, ו תבשיל כרוב שעועית לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים לפני שתמשיך עם המתכון.
2
מחממים סיר לחץ או תנור הולנדי גדול.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיף את הבצל וקמצוץ של סודה לשתיה (אופציונלי אבל מאיץ את בראונינג). מבשלים עד הבצל רך ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים את השעועית, המים, 2 כפיות פפריקה, 1 כפית אורגנו, 1 כפית כמון, ובזיליקום יבש לסיר. מביאים לרתיחה. אם בישול בלחץ, לאטום את התנור שלך ולהביא ללחץ גבוה. מבשלים בלחץ גבוה במשך 8 דקות; ואז לבצע שחרור מהיר. אם בישול בסיר רגיל, להביא לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד שעועית הם רק בקושי מבושל כל הדרך, 30 דקות עד 1 1/2 שעות. בדוק סיר מדי פעם ולהוסיף יותר מים כדי לכסות את השעועית אם זה נראה נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את הדלעת יחד עם שאר התבלינים, הפלפלים, העגבניות והמלח, אם משתמשים. לאטום את התנור ולבשל בלחץ גבוה במשך 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
סכין קילוףסכין קילוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
תן ללחץ לרדת באופן טבעי; לאחר 15 דקות, לחץ שחרור מהיר במידת הצורך. עבור בישול stovetop, להוסיף יותר מים במידת הצורך כדי לכסות את כל החומרים. כיסוי ומבשלים עד שעועית וסקווש הם מאוד רך. בדוק את התיבול ולהוסיף עוד כמון, אורגנו, או מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
מוסיפים את כרוב ותירס ומבשלים, מכוסה, עד כרוב הוא רך. מערבבים בזיליקום ומבשלים עוד דקה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כרובכרוב