תבשיל שעועית, קייל וביצה
צריכים מנה עיקרית צמחונית לצמחוניות כמו לקטו אובו ? תבשיל שעועית, קייל וביצים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. תמורת 2.03 דולר למנה , מתכון זה מכסה 44% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 520 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -35 דקות . 162 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . לכו לחנות וקנו לחם מחיטה מלאה, גבינת צ'דר חריפה, רוטב סויה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 98% , וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו תבשיל שעועית לבנה, קייל ועגבניות , תבשיל קייל וחומוס עם כמון, פפריקה מעושנת וליים , ותבשיל הליבוט חריף עם צ'וריסו וקייל .
הוראות
מחממים כף אחת של שמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהם רכים, כ-4 דקות.
מוסיפים את השעועית ואת נוזל השעועית ששמרנו, ציר עוף, רוטב סויה, חצי כפית מלח וכמה גריסות פלפל שחור. מביאים לרתיחה עדינה, מוסיפים את הקייל ומערבבים עד שהוא נובל; מחזירים לרתיחה עדינה ומבשלים עד שהקייל רך והתבשיל מעט מסמיך, כ-15 דקות.
הסירו מהאש, כסו ושימרו חמים.
חממו את כף השמן הנותרת במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה. לאחר שהשמן חם, שברו את הביצים לתוך המחבת ובשלו עד שהחלבונים מתחילים להתייצב, כ-2 דקות.
מפזרים פלפל על כל ביצה, מכסים וממשיכים לבשל עד שהחלבונים מתייצבים לחלוטין והחלמונים עדיין נוזליים, עוד כשתי דקות.
מכסים כל פרוסת לחם בגבינה וצולים על הגריל עד להמסה.
חלקו את התבשיל בין ארבע קערות, פזרו ביצה מעל כל אחת והגישו עם פרוסת טוסט גבינה.