תבשיל שעועית, תירס ודלעת
תבשיל שעועית, תירס ודלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פפריקה, בצל, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל כרוב, סקווש ושעועית לבנה, שעועית מונג ונזיד דלעת סקווש, ו תבשיל סקווש חורף עם שעועית פינטו ותירס.
הוראות
בסיר גדול, להביא את המים לרתיחה עם סקווש ותירס. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הסקווש הוא רק רך, על 15 דקות.
מוסיפים את שעועית ולבשל עד השעועית הם חמים.
להעביר 3 כוסות של תערובת סקווש לבלנדר יחד עם חלק מהנוזל ו 1/2 כוס של בזיליקום;מחית. תחזיר את המחית לסיר ותתחמם.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים את הבצל ואת הפלפלים ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 8 דקות.
מוסיפים את הכמון, אורגנו ו 1 כפית של פפריקה ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 4 דקות. מערבבים את הירקות לתוך התבשיל ומתבלים במלח ופלפל.
בסיר קטן, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת.
מוסיפים את 1 כפית הנותרים של פפריקה ומבשלים על אש נמוכה עד ריחני.
מצקת את הנזיד לקערות. מערבולת בשמן פפריקה, מפזרים את 1/4 כוס הנותרים של בזיליקום קצוץ ומגישים.