קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

תבשיל שעועית, תירס ודלעת

תבשיל שעועית, תירס ודלעת
תבשיל שעועית, תירס ודלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פפריקה, בצל, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל כרוב, סקווש ושעועית לבנה, שעועית מונג ונזיד דלעת סקווש, ו תבשיל סקווש חורף עם שעועית פינטו ותירס.

הוראות

1
בסיר גדול, להביא את המים לרתיחה עם סקווש ותירס. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הסקווש הוא רק רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את שעועית ולבשל עד השעועית הם חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
3
להעביר 3 כוסות של תערובת סקווש לבלנדר יחד עם חלק מהנוזל ו 1/2 כוס של בזיליקום;מחית. תחזיר את המחית לסיר ותתחמם.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל ואת הפלפלים ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הכמון, אורגנו ו 1 כפית של פפריקה ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 4 דקות. מערבבים את הירקות לתוך התבשיל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
בסיר קטן, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
מוסיפים את 1 כפית הנותרים של פפריקה ומבשלים על אש נמוכה עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
9
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מצקת את הנזיד לקערות. מערבולת בשמן פפריקה, מפזרים את 1/4 כוס הנותרים של בזיליקום קצוץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת