תבשיל שרימפס ואפונה
תבשיל שרימפס ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך גבינת פרמזן, חמאה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Spray 13x9 אינץ זכוכית תבנית אפייה עם ספריי בישול.
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, בתנור 4 ליטר או תנור הולנדי, להמיס חמאה על אש נמוכה. מבשלים פטריות ושום בחמאה, ערבוב מדי פעם, עד פטריות רכות. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא חלקה תוססת. מערבבים בהדרגה חלב, שרי ומרק עד חלקה.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בגבינת פונטינה עד מומסת; להסיר מהחום.
מערבבים פסטה, שרימפס תרמילי אפונה לתערובת פטריות.
מפזרים גבינת פרמזן ושקדים.
אופים חשוף 20 עד 25 דקות או עד גבינה הוא חום זהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו