תבשיל שרימפס קרמי עם פירורי חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל שרימפס שמנת עם פירורים חמאה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגיש 12 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מיץ לימון, שמנת כבדה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תבשיל שרימפס קרמי עם פירורי חמאה, ברוקולי קלוי עם פירורי לחם חמאה, ו תבשיל שרימפס וצדפות שמנת.
הוראות
חמאה 3 1/2 ליטר רדוד זכוכית אפייה צלחת. מסדרים את השרימפס בתבנית אפייה בשכבה אחת. מכסים בפלסטיק ומקררים.
בסיר בינוני, מערבבים את השמנת והשרי עם קליפות השרימפס.
מוסיפים קמצוץ מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 25 דקות; מסננים דרך מסננת גס להגדיר מעל כוס גדולה למדידת כוס; אתה צריך בערך 2 1/2 כוסות.
ממיסים את 1 כף חמאה מוצקה במחבת בינונית.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על חום מתון, ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים את קרם שרימפס ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, על 5 דקות.
יוצקים את השמנת לקערה ומערבבים במיץ לימון ורוטב ווסטרשייר. מתבלים במלח, פלפל ורוטב חריף; בואו להתקרר עד לפושר. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל ושופכים עליהם באופן שווה את השמנת.
שים את קרקרים הצדפה בשקית ניילון אטומה, לחץ על האוויר החוצה ולאטום כדי לסגור.
להניח את התיק על משטח עבודה, באמצעות מערוך או מחבת כבדה, למחוץ את הקרקרים עד פירורים גס טופס.
מוסיפים את 4 כפות חמאה מומסת ואת הפפריקה ומערבבים למעיל.
לפזר את פירורי קרקר על השרימפס וטפיחה להחליק.
אופים את התבשיל במרכז התנור במשך 25 דקות, או עד שהוא מבעבע מסביב לקצה והשרימפס פשוט מבושלים דרכו.
הסר מהתנור. מחממים את המטגן. לטגן את התבשיל במשך 30 שניות, מסתובב לפי הצורך, עד שהציפוי מושח באופן שווה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
הפוך קדימה: התבשיל יכול להיות מוכן דרך שלב 4 ומקורר בין לילה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות לפני שתמשיך.
המלצת יין: לבן עם טעמים פירותיים בהירים יעמוד עד שרי ותבלינים ולהשלים את creaminess כאן. חפש את 2002 סנטה יוליה Torrontes מארגנטינה או 2002 Marqus de Cceres Rioja Blanco מספרד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.