תבשיל תבשיל מרקש עם כבש (Tangia Mrakchiya)
תבשיל ראשון מרקש עם כבש (Tangia Mrakchiya) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. לכו לחנות ותרימו זנגביל טחון, פלפל טחון גס, רגל טלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תרמילי הל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cardamom Clafoutis אגס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו נזיד רווקים, צ'ילי מרקש, ו סטייק בגריל מרקש ותפוחי אדמה מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בקערה בגודל גדול, לשלב
ג ' ינג ' ר, פלפל, פאריקה, tumeric, אגוז מוסקט, קינמון, כמון, הל, קמח, שום, מלח ושמן קנולה.
מערבבים את התערובת היטב עד שהיא יוצרת תערובת לחה עם עקביות של חול רטוב.
מוסיפים את חתיכות הטלה לקערה ומערבבים הכל עד שהבשר מכוסה היטב.
מניחים את רסיסי הבצל על החלק התחתון של תנור הולנדי, טנג ' ין גדול, או צלחת אפייה אמייל.
יוצקים את המרק לתוך הסיר. הבצל משמש מתלה כדי לשמור על הבשר מוגבה מעל הנוזל במשך רוב זמן הבישול.מכסים את המחבת בנייר אלומיניום, ולאחר מכן לשים את המכסה על יצירת חותם הדוק מאוד.
הסר את המחבת מהתנור ורפרף כל שומן מורגש.
הסר את הבשר והבצל לצלחת מנה גדולה מכוסה באופן רופף כדי לשמור על חם בזמן שאתה מסיים את הרוטב.הזז את הסיר ונוזל itâ € ™s לצינור ולהביא אותו לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומוסיפים לאט את החמאה קצת בכל פעם עד שהיא תחליב היטב והרוטב מתעבה מעט. רק מספיק כדי לגמוע כף.
יוצקים את הרוטב על הכבש ומגישים מיד עם קוסקוס.