תבשיל תירס טרי עם פלפלים אדומים וחלפנוס
תבשיל תירס טרי עם פלפלים אדומים Jalapenos נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו אוזניים תירס, חלב, חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תירס מוקרם אפוי עם פלפלים אדומים Jalapenos, פלפלים צמחוניים ממולאים ברוטב עגבניות טרי, ו פלפלים קלויים ומרק תירס נא (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הסר את התירס מן הקליפות. בקערה גדולה ועמוקה, חותכים את גרעיני התירס בסכין חדה. הפעל את הסכין לצד משעמם לגרד את cob כל הדרך למטה כדי להסיר את כל פיסות הליבה וחלב שמנת בפנים. (אני עושה את זה בתוך הקערה כי זה הולך לכל מקום אם אתה חותך אותו על לוח.)
מוסיפים את הפלפלים האדומים, jalapenos, שמנת כבדה, חלב, מלח לפי הטעם, כמות נדיבה של פלפל וחמאה ומערבבים אותו היטב.
יוצקים לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
אופים עד התחמם היטב, 30 עד 45 דקות.