תבשיל תפוחי אדמה
תבשיל תפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 5 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, בצל, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: בייקון צ'יזבורגר קרוק סיר תפוחי אדמה תבשיל טוט, תבשיל תפוחי אדמה (הידוע גם בשם תפוחי אדמה חמים), ו תבשיל בשר חזיר ותפוד.
הוראות
מבשלים בשר ובצל במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד בשר משחימים היטב, ערבוב לשבור את הבשר.
מערבבים מרק, קטשופ ווסטרשייר למחבת. תערובת בשר כפית לתוך צלחת אפייה רדודה 12x8 אינץ'. סדר תפוחי אדמה סביב קצה התבשיל.
אופים ב 425 מעלות F במשך 25 דקות או עד תפוחי אדמה נעשים.