קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה איטלקי

תבשיל תפוחי אדמה איטלקי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל תפוחי אדמה איטלקי. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 16 גרם חלבון, 29 גרם שומן ובסך הכל 429 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.51 דולר למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, בצל, נקניק טחון עדין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קדירת תפוחי אדמה איטלקית, קדירת חזיר ותפוחי אדמה איטלקית, ותבשיל בטטה הודו איטלקי.

הוראות

1
במחבת, מבשלים נקניק עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים ב-9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. למעלה עם תפוחי אדמה. באותה מחבת מטגנים בצל, פלפל ירוק ושום בשמן במשך 5 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מערבבים פנימה את הפטריות, העגבניות, הזיתים, הבזיליקום, המלח והפלפל. כף מעל תפוחי אדמה עד 1 אינץ 'מקצה המנה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מפזרים מעל גבינת פרמזן ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהחלק העליון משחים קלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.