תבשיל תפוחי אדמה איטלקי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל תפוחי אדמה איטלקי. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 16 גרם חלבון, 29 גרם שומן ובסך הכל 429 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.51 דולר למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, בצל, נקניק טחון עדין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קדירת תפוחי אדמה איטלקית, קדירת חזיר ותפוחי אדמה איטלקית, ותבשיל בטטה הודו איטלקי.
הוראות
במחבת, מבשלים נקניק עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז.
מניחים ב-9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. למעלה עם תפוחי אדמה. באותה מחבת מטגנים בצל, פלפל ירוק ושום בשמן במשך 5 דקות או עד שהירקות רכים.
מערבבים פנימה את הפטריות, העגבניות, הזיתים, הבזיליקום, המלח והפלפל. כף מעל תפוחי אדמה עד 1 אינץ 'מקצה המנה.
מפזרים מעל גבינת פרמזן ופטרוזיליה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהחלק העליון משחים קלות.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.