תבשיל תפוחי אדמה אירי
תבשיל תפוחי אדמה אירי דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, מלח, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 25%. נסו תבשיל הנשיא אובמה (תבשיל עוף) מ 'השולחן האירי שלי, עוגת תפוחי אדמה אירית, ו מרק תפוחי אדמה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת אפייה 1.5 ליטר.
בקערה בינונית, לשלב את תפוחי האדמה, חמאה, ביצים, בצל, מלח ופפריקה.
מניחים תערובת תפוחי אדמה לתוך צלחת אפייה מוכנה ושופכים חלב מעל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.
מפזרים העליון עם גבינה, לחזור לתנור ואופים עד גבינה נמסה מעט השחמה.