תבשיל תפוחי אדמה אפוי ברביקיו טעון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל תפוחי אדמה אפוי ברביקיו טעון. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זה מושלם עבור יום האב. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם פלפל, גבינת צ'דר, גבינת ג' ק פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל תפוחי אדמה אפוי ברביקיו טעון, טעונה פעמיים תבשיל תפוחי אדמה אפוי, ו תבשיל תפוחי אדמה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
Heat oven to 177°. Spray 13x9-inch (3-quart) glass baking dish with cooking spray.
In 10-inch skillet, cook bacon over medium-high heat 8 to 10 minutes or until crisp; drain on paper towels, reserving 2 tablespoons drippings. Crumble bacon; set aside.
In large microwavable bowl, stir together mashed potatoes, reserved bacon drippings, the milk, pepper Jack cheese, cream cheese, pepper and 2 cups of the Cheddar cheese. Microwave uncovered on High 4 minutes. Stir in sour cream and chiles until well blended.
Spoon potato mixture into baking dish.
Sprinkle with bacon and remaining 1 cup Cheddar cheese. Spoon pork evenly over cheese.
Drizzle barbecue sauce over pork.
Bake uncovered 45 minutes or until bubbly.
Let stand 10 minutes before serving.