זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן), קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן), ו קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 אום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים תפוחי אדמה אפויים ל -1 אינץ'. קוביות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
מניחים חצי בתוך 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
מפזרים מחצית מהמלח, הפלפל והבייקון. למעלה עם חצי שמנת חמוצה וגבינות. חזור על שכבות.