תבשיל תפוחי אדמה גזר
תבשיל תפוחי אדמה גזר דורש כ 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 202 קלוריות. אם יש לכם חמאה, גזר, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה די רע. תבשיל בטטה וגזר, תבשיל בטטה-גזר, ו הטלת פקעת (תפוח אדמה, בטטה וגזר) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול ממיסים חמאה על אש בינונית.
מקציפים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מוסיפים 1/2 כוס גבינה, מערבבים עד להמסה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והבצל.
מעבירים ל-8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. מכסים ואופים ב 350 כ 1 שעה.
אופים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים.