תבשיל תפוחי אדמה גרמני
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה לא כל כך סופר. תבשיל תפוחי אדמה ונקניק גרמני, תבשיל ספאם גרמני, ו תבשיל חזיר וכרוב גרמני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם רכים.
במחבת מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר; מסננים, שומרים 1 כף טפטופים.
בקערה גדולה זורקים בעדינות את תפוחי האדמה, הבייקון, הביצים, הבצל, המלח והפלפל.
שלב את המיונז, החומץ, רוטב הווסטרשייר וטפטופי הבייקון השמורים; מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה וזורקים לציפוי.
מחלקים מחצית מהתערובת בין אחד משומן 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה ואחת 9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת. למעלה עם מחצית מקוביות הגבינה. חזור על שכבות.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד להזהבה ומבעבעת.
יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder
גרמנית בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג ודורנפלדר. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג]()
קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג
ריינברג הוא הגבוה ביותר מבין שלושת אתרי הג 'י-ג' י, על קוורציט מזוהם וטיחים מאובקים. תפוחים מתוקים ופירות צהובים הם בעלי חשיבות עליונה כאן, אם כי תווי הטרואר המינרליים נותנים בסיס איתן. אלה יינות של קסם אמיתי, לא רק דרכים מנצחות.