קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות5
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה גרמני

תבשיל תפוחי אדמה גרמני
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה לא כל כך סופר. תבשיל תפוחי אדמה ונקניק גרמני, תבשיל ספאם גרמני, ו תבשיל חזיר וכרוב גרמני דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
ניקוז.
3
במחבת מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר; מסננים, שומרים 1 כף טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בקערה גדולה זורקים בעדינות את תפוחי האדמה, הבייקון, הביצים, הבצל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
שלב את המיונז, החומץ, רוטב הווסטרשייר וטפטופי הבייקון השמורים; מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מחלקים מחצית מהתערובת בין אחד משומן 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה ואחת 9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת. למעלה עם מחצית מקוביות הגבינה. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד להזהבה ומבעבעת.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder

גרמנית בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג ודורנפלדר. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג
קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג
ריינברג הוא הגבוה ביותר מבין שלושת אתרי הג 'י-ג' י, על קוורציט מזוהם וטיחים מאובקים. תפוחים מתוקים ופירות צהובים הם בעלי חשיבות עליונה כאן, אם כי תווי הטרואר המינרליים נותנים בסיס איתן. אלה יינות של קסם אמיתי, לא רק דרכים מנצחות.