תבשיל תפוחי אדמה עם בצל מקורמל
תבשיל תפוחי אדמה עם בצל מקורמל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא קצפת, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פירה, רוטבגן ותבשיל גזר לבן עם בצל מקורמל, תבשיל שעועית ירוקה עם בצל מקורמל, ו תבשיל שעועית ירוקה טרי עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים שמן זית, בצל וסוכר. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 25 עד 30 דקות או עד בצל הם חום זהוב עמוק.
מביאים תפוחי אדמה ומרק עוף לרתיחה בתנור הולנדי; מבשלים 20 דקות או עד למכרז.
ניקוז. שמור מרק לשימוש נוסף,אם תרצה.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה לתפוחי אדמה; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
לטאטא יחד קצפת ו 3 מרכיבים הבאים; להוסיף תערובת תפוחי אדמה, ערבוב עד מעורבב.
כפית 1/2 תערובת תפוחי אדמה לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. בצל מקורמל כפית באופן שווה על תפוחי אדמה. כפית נותרה תפוחי אדמה באופן שווה על בצל.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד הזהב.
הערה: תבשיל עשוי להיות מוכן יום קדימה בקירור לילה.
הסר מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב.