תבשיל תפוחים מסולסל
תבשיל תפוחים מסולסל הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 8 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 360 קלוריות . תמורת 95 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, סוכר, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמזנון לא יקר. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו תפוחים מסולסלים , תפוחים מסולסלים ותבשיל כרוב מסולסל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את התפוחים, הסוכר, הקינמון והציפורן.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מנקד ב-2 כפות חמאה.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 25 דקות או עד שהתפוחים רכים.
בינתיים, במחבת קטנה, ממיסים את יתרת החמאה.
להוסיף פירורי לחם; מבשלים ומערבבים במשך 3-5 דקות או עד לפריכות והזהבה.
מפזרים מעל תערובת תפוחים.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהתפוחים רכים.