תבשיל תרד
תבשיל תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך לחם בן יום, תרד, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל תרד, תבשיל בשר חזיר ותרד, ו תבשיל תרד-אורז.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בתבנית תבשיל 2 ליטר לשלב פסטה מבושלת, תרד וגבינת קוטג'; לערבב היטב.
בקערה קטנה מתפוררים הטוסט ומוסיפים חמאה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, או עד מחומם דרך.