תבשיל תרד
תבשיל תרד הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. 54 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות והרימו פלפל גרוס, מלח, גבינת צ'דר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו תבשיל תרד, תבשיל חזיר ותרד, ו תבשיל תרד מהפך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מניחים גבינת קוטג', ביצים, קמח, שמנת חמוצה, מלח ופלפל במעבד מזון. תהליך עד חלקה.
מערבבים בקערה תרד, תערובת גבינת קוטג 'ו -2 כוסות גבינת צ' דר, ואז מורחים לתבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין המוחדרת למרכז יוצאת נקייה, כ-45 דקות. מעליו את 2 כוסות גבינת הצ ' דר הנותרות וממשיכים באפייה עד שהגבינה נמסה, כ -10 דקות.