תבשיל תרד ואורז רזה
תבשיל תרד ואורז רזה דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך תיבול, סלרי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז חום מיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז מוקה שוקולד מיידי כקינוח. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: תבשיל עוף ואורז רזה, עוף סקיני גביני וברוקולי-תבשיל אורז - איווה ילדה אוכלת, ו תבשיל תרד-אורז.
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
בסיר 3 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים גזר, סלרי, בצל ושום; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מים ומרק; חום לרתיחה.
מוסיפים תרד, אורז, תיבול איטלקי ופלפל; לחזור רותחים.
הסר מהחום; מערבבים בחזיר, 1/4 כוס גבינת צ ' דר וגבינת פרמזן.
מורחים בתבנית אפייה. מכסים בנייר כסף.
אופים 30 עד 35 דקות או עד מבעבע.
מפזרים עם גבינת צ ' דר 1/2 כוס הנותרים.
תן לעמוד חשוף 5 דקות או עד גבינה מותכת.