קושימומחה
מוכן ב1 ש, 7 דק.
מנות20
ציון בריאות11
מגזין

תבשיל תרד מוקרם

תבשיל תרד מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל תרד מוקרם. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 132 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 7 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, אגוז מוסקט טחון, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תבשיל תרד בקלה וקרם, תבשיל תרד מוקרם, ו תבשיל תרד מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'. במחבת בינונית, שמן חם על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד למכרז, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים שום וממשיכים לבשל, ערבוב, עד רך וריחני, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
בקערה גדולה, לשלב תרד, תערובת בצל, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, חלב, Gruyre, אגוז מוסקט, מלח ופלפל עד מעורב ביסודיות. מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת שמנתגבינת שמנת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תרדתרד
מוסקטמוסקט
בצלבצל
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
בקערה קטנה, לשלב panko ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פאנקו.פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים חמאה ומערבבים היטב. פיזור תערובת panko על תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
חמאהחמאה
פאנקו.פאנקו.
8
אופים, חשוף, עד חום זהוב בהיר להגדיר, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור