תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל תרד מוקרם. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 132 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 7 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, אגוז מוסקט טחון, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תבשיל תרד בקלה וקרם, תבשיל תרד מוקרם, ו תבשיל תרד מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'. במחבת בינונית, שמן חם על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד למכרז, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים שום וממשיכים לבשל, ערבוב, עד רך וריחני, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
בקערה גדולה, לשלב תרד, תערובת בצל, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, חלב, Gruyre, אגוז מוסקט, מלח ופלפל עד מעורב ביסודיות. מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינת שמנת
שמנת חמוצה
תרד
מוסקט
בצל
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
יוצקים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
בקערה קטנה, לשלב panko ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיפים חמאה ומערבבים היטב. פיזור תערובת panko על תרד.