תבשיל תרד מעוטר פירורים
תבשיל תרד מעוטר פירור דורש כ 56 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 336 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שיני שום, תרד, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל אספרגוס מעוטר פירורים, תבשיל תרד פריך מעוטר בתבשיל, ו ריבס מעוטר פירור.
הוראות
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום, ומטוגנים 8 דקות או עד למכרז.
בינתיים, לנקז תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מערבבים גבינת שמנת וקמח בקערה גדולה עד חלקה.
להקציף ביצים, מלח ופלפל. בהדרגה לטאטא בחלב עד מעורבב.
מוסיפים בצל מרוסק, תרד וגבינה, ערבוב להתמזג. כף לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11" x 7".
שלב פירורי לחם ו 3 כף. חמאה מומסת בקערה קטנה; לזרוק היטב, ומפזרים על תבשיל.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד מחומם ביסודיות פירורי לחם הם השחמה.