תבשיל תרד שוויצרי
תבשיל תרד שוויצרי הוא מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו, ומתכון ראשוני עם 2 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -13 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 210 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מושלם לסתיו . אם יש לכם פימיינטוס, בצל ירוק, ערמוני מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 63% , המנה הזו מוצקה. נסו סלט תרד שוויצרי , קיש שוויצרי תרד ותבשיל ירקות שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה טורפים יחד ביצה וחלב. מערבבים פנימה את התרד, ערמונים מים, 1/4 כוס גבינה שוויצרית, פימיינטוס, בצל ירוק, מלח ואגוז מוסקט אם רוצים.
מעבירים ל-1 qt משומן. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 25 דקות.
אופים, ללא כיסוי, 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.