קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

תבשילי טונה קטנים

תבשילי טונה קטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשילי טונה מיני. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 591 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך בצל ירוק, טונה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו תבשילי טונה בודדים, תבשילי טונה בודדים, ו מיני ראובן קדרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר, מטגנים בצל בחמאה. מערבבים בקמח עד מעורבב. מערבבים בהדרגה בחלב. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
הסר מהחום. מערבבים את הטונה, 1/2 כוס צ ' יפס ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
3
יוצקים לשני משומן 8-עוז. אפיית כלים.
4
מפזרים עם צ ' יפס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
5
אופים, חשוף, ב 350° במשך 20-25 דקות או עד חם תוסס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה