קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

תה חדור דגים וצ'יפס

תה חדור דגים וצ'יפס
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. מתכונים דומים: בייקון-מעורב בלגן דג קרוליינה, דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips).

הוראות

1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי 5 ליטר, מעל חום גבוה, עד שהוא מגיע 320 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
באמצעות פורס עם להב רחב או סכין שף, לחתוך את תפוחי האדמה לשבבים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
4
מניחים בקערה גדולה עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, ותערובת תה ירוק. לנפות את כל החומרים יחד כדי לאוורר את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
תה ירוקתה ירוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לטאטא את הבירה עד הבלילה חלקה לחלוטין ללא כל גושים. להכניס למקרר במשך 15 דקות. הערה: הבלילה יכולה להתבצע עד 1 שעה לפני הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מסננים תפוחי אדמה ביסודיות, הסרת כל עודף מים להתייבש עם מגבות נייר. כאשר השמן מגיע 320 מעלות, לטבול את תפוחי האדמה, בקבוצות, לתוך השמן. מטגנים במשך 2 עד 3 דקות עד שהם חיוורים רפויים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
הסר שמן, ניקוז, מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
9
הגדל את הטמפרטורה של השמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
10
מוסיף את הצ ' יפס מבושל ומטגנים עד חום פריך וזהוב, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
להסיר ולנקז על מתלה קלייה. מתבלים במלח כשר בעודכם חמים ומחזיקים בתנור. אפשר לנפט לחזור ל-350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
לדלות דגים קלות בקמח. עבודה בקבוצות קטנות, לטבול את הדגים לתוך הבלילה לטבול לתוך שמן חם. כאשר הבלילה מוגדרת, להפוך את חתיכות של דגים מעל ומבשלים עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
13
מסננים את הדגים על מדף הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
מגישים עם חומץ מאלט ורוטב טרטר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
רוטב טרטררוטב טרטר