תה חדור דגים וצ'יפס
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. מתכונים דומים: בייקון-מעורב בלגן דג קרוליינה, דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי 5 ליטר, מעל חום גבוה, עד שהוא מגיע 320 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק.
באמצעות פורס עם להב רחב או סכין שף, לחתוך את תפוחי האדמה לשבבים.
מניחים בקערה גדולה עם מים קרים.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, ותערובת תה ירוק. לנפות את כל החומרים יחד כדי לאוורר את הקמח.
לטאטא את הבירה עד הבלילה חלקה לחלוטין ללא כל גושים. להכניס למקרר במשך 15 דקות. הערה: הבלילה יכולה להתבצע עד 1 שעה לפני הזמן.
מסננים תפוחי אדמה ביסודיות, הסרת כל עודף מים להתייבש עם מגבות נייר. כאשר השמן מגיע 320 מעלות, לטבול את תפוחי האדמה, בקבוצות, לתוך השמן. מטגנים במשך 2 עד 3 דקות עד שהם חיוורים רפויים.
הסר שמן, ניקוז, מגניב לטמפרטורת החדר.
הגדל את הטמפרטורה של השמן ל 375 מעלות F.
מוסיף את הצ ' יפס מבושל ומטגנים עד חום פריך וזהוב, על 2 עד 3 דקות.
להסיר ולנקז על מתלה קלייה. מתבלים במלח כשר בעודכם חמים ומחזיקים בתנור. אפשר לנפט לחזור ל-350 מעלות צלזיוס.
לדלות דגים קלות בקמח. עבודה בקבוצות קטנות, לטבול את הדגים לתוך הבלילה לטבול לתוך שמן חם. כאשר הבלילה מוגדרת, להפוך את חתיכות של דגים מעל ומבשלים עד חום זהוב, על 2 דקות.
מסננים את הדגים על מדף הצלייה.
מגישים עם חומץ מאלט ורוטב טרטר.