קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

תה חלב עם טפיוקה פנינה קרח פופס

תה חלב עם טפיוקה פנינה קרח פופס
תה חלב עם טפיוקה פנינה קרח פופס עשוי להיות מה שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. אם יש לך שקיות תה, מים, פניני טפיוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-20 דקות. נסו פודינג פנינה טפיוקה, בננה, קוקוס, ומרק פניני טפיוקה, ו פודינג פנינים טפיוקה עם אפרסקים בגריל ופיסטוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פניני טפיוקה: להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן עם מכסה הידוק מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את פניני הטפיוקה, מערבבים וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך להתבשל במהירות עד הפנינים מתנפחים ורך כל הדרך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
3
הסר את המחבת מהחום, לכסות, ולתת לשבת במשך 15 דקות. מסננים את הפנינים במסננת, לשטוף עם מים קרים עד מקורר, ולנקז ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים את הפנינים לקערה חסינת חום קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את המים 1/2 כוס הנותרים בסיר קטן, נקי על חום גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיף את הסוכר החום, להפחית את החום בינוני נמוך, ומערבבים עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
יוצקים את סירופ הסוכר על פניני הטפיוקה השמורות, מערבבים לשלב, ולתת לשבת עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר, כ -15 דקות.עבור בסיס תה חלב:להביא את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן עם מכסה הדוק.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
סם גסם ג
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים את שקיות התה, מערבבים לשלב, וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
9
הסר את המחבת מהחום, לכסות, ולתת לשבת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את שקיות התה, הקשה על הנוזל הנוסף מן השקיות בחזרה לתוך המחבת, ולהשליך את שקיות התה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עד באופן שווה combined.To להרכיב את הקרח קופץ: באמצעות כפית מחוררת, להסיר 1/3 כוס של הפנינים מהסירופ ולחלק אותם בין תבניות הפופ. למלא את התבניות באמצע הדרך עם בסיס תה חלב. להקפיא עד פופס הם כמעט מוצק, על 2 שעות. בינתיים, הניחו את הפנינים הנותרות בצד בסירופ בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
תהתה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מניחים את בסיס תה חלב הנותרים במקרר.לאחר 2 שעות, לנקז את פניני טפיוקה הנותרים ולחלק אותם בין התבניות. למעלה עם בסיס תה חלב הנותרים. הכנס את המקלות להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תהתה