קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

תה חלב עם טפיוקה פנינה קרח פופס

תה חלב עם טפיוקה פנינה קרח פופס
תה חלב עם טפיוקה פנינה קרח פופס עשוי להיות מה שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. אם יש לך שקיות תה, מים, פניני טפיוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-20 דקות. נסו פודינג פנינה טפיוקה, בננה, קוקוס, ומרק פניני טפיוקה, ו פודינג פנינים טפיוקה עם אפרסקים בגריל ופיסטוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פניני טפיוקה: להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן עם מכסה הידוק מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את פניני הטפיוקה, מערבבים וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך להתבשל במהירות עד הפנינים מתנפחים ורך כל הדרך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
3
הסר את המחבת מהחום, לכסות, ולתת לשבת במשך 15 דקות. מסננים את הפנינים במסננת, לשטוף עם מים קרים עד מקורר, ולנקז ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
דַק-דַק-
4
מעבירים את הפנינים לקערה חסינת חום קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את המים 1/2 כוס הנותרים בסיר קטן, נקי על חום גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיף את הסוכר החום, להפחית את החום בינוני נמוך, ומערבבים עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים את סירופ הסוכר על פניני הטפיוקה השמורות, מערבבים לשלב, ולתת לשבת עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר, כ -15 דקות.עבור בסיס תה חלב:להביא את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן עם מכסה הדוק.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
סם גסם ג
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים את שקיות התה, מערבבים לשלב, וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס דקאגס דק
9
הסר את המחבת מהחום, לכסות, ולתת לשבת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
הסר את שקיות התה, הקשה על הנוזל הנוסף מן השקיות בחזרה לתוך המחבת, ולהשליך את שקיות התה.
מרכיבים שתצטרך
אגס דקאגס דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עד באופן שווה combined.To להרכיב את הקרח קופץ: באמצעות כפית מחוררת, להסיר 1/3 כוס של הפנינים מהסירופ ולחלק אותם בין תבניות הפופ. למלא את התבניות באמצע הדרך עם בסיס תה חלב. להקפיא עד פופס הם כמעט מוצק, על 2 שעות. בינתיים, הניחו את הפנינים הנותרות בצד בסירופ בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
תהתה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
מניחים את בסיס תה חלב הנותרים במקרר.לאחר 2 שעות, לנקז את פניני טפיוקה הנותרים ולחלק אותם בין התבניות. למעלה עם בסיס תה חלב הנותרים. הכנס את המקלות להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
תהתה