תה חלב עם טפיוקה פנינה קרח פופס
תה חלב עם טפיוקה פנינה קרח פופס עשוי להיות מה שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. אם יש לך שקיות תה, מים, פניני טפיוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-20 דקות. נסו פודינג פנינה טפיוקה, בננה, קוקוס, ומרק פניני טפיוקה, ו פודינג פנינים טפיוקה עם אפרסקים בגריל ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פניני טפיוקה: להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן עם מכסה הידוק מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את פניני הטפיוקה, מערבבים וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך להתבשל במהירות עד הפנינים מתנפחים ורך כל הדרך, על 20 דקות.
הסר את המחבת מהחום, לכסות, ולתת לשבת במשך 15 דקות. מסננים את הפנינים במסננת, לשטוף עם מים קרים עד מקורר, ולנקז ביסודיות.
מעבירים את הפנינים לקערה חסינת חום קטנה.
מניחים את המים 1/2 כוס הנותרים בסיר קטן, נקי על חום גבוה ולהביא לרתיחה.
מוסיף את הסוכר החום, להפחית את החום בינוני נמוך, ומערבבים עד הסוכר מומס.
יוצקים את סירופ הסוכר על פניני הטפיוקה השמורות, מערבבים לשלב, ולתת לשבת עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר, כ -15 דקות.עבור בסיס תה חלב:להביא את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן עם מכסה הדוק.
מוסיפים את שקיות התה, מערבבים לשלב, וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 5 דקות.
הסר את המחבת מהחום, לכסות, ולתת לשבת במשך 10 דקות.
הסר את שקיות התה, הקשה על הנוזל הנוסף מן השקיות בחזרה לתוך המחבת, ולהשליך את שקיות התה.
מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עד באופן שווה combined.To להרכיב את הקרח קופץ: באמצעות כפית מחוררת, להסיר 1/3 כוס של הפנינים מהסירופ ולחלק אותם בין תבניות הפופ. למלא את התבניות באמצע הדרך עם בסיס תה חלב. להקפיא עד פופס הם כמעט מוצק, על 2 שעות. בינתיים, הניחו את הפנינים הנותרות בצד בסירופ בטמפרטורת החדר.
מניחים את בסיס תה חלב הנותרים במקרר.לאחר 2 שעות, לנקז את פניני טפיוקה הנותרים ולחלק אותם בין התבניות. למעלה עם בסיס תה חלב הנותרים. הכנס את המקלות להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות.