תה ירוק-עוגת שקדים עם סורבה תה ירוק
תה ירוק-עוגת שקדים עם סורבה תה ירוק נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, מים, טרטר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. וזה די גרוע. נסו Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס, תה קר תאילנדי, ו לונג איילנד אייס טי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סורבה, יוצקים 3/4 כוס מים חמים מעל 6 שקיות תה בקערה; תלול 5 דקות.
הסר ולהשליך שקיות תה; תה מגניב לטמפרטורת החדר.
שלב 1 1/2 כוסות מים, 1 כוס סוכר, ודבש בסיר קטן; להביא לרתיחה. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס; מסירים מהחום.
יוצקים תערובת סוכר לתוך קערה בינונית, ומערבבים תה מבושל. כיסוי וצינה.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
כדי להכין עוגה, מעיל התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול. שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה; נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול.
יוצקים 1/2 כוס מים חמים מעל 7 שקיות תה בקערה; תלול 5 דקות.
הסר ולהשליך שקיות תה; תה מגניב לטמפרטורת החדר. תניח בצד.
שלב את השקדים, 2 כפות סוכר, עמילן תירס, ומלח במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק (על 1 דקה).
מניחים חלמונים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה במשך 2 דקות. בהדרגה להוסיף 14 כפות סוכר, מכות עד עבה וחיוור (כ 2 דקות).
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה. באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
הוסף קרם של טרטר; לנצח עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות חלבוני ביצה לתערובת חלמון ביצה. בעדינות לקפל תערובת שקדים ותה מבושל לתוך תערובת ביצה לבן. הבלילה כפית למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד העוגה הוא השחמה קלות ובחור עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה תיל.
הסר צדדים מחבת springform. שחרר את תחתית העוגה מהמחבת באמצעות מרית. הסר בזהירות ולהשליך נייר שעווה.