קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

תה ירוק-עוגת שקדים עם סורבה תה ירוק

תה ירוק-עוגת שקדים עם סורבה תה ירוק
תה ירוק-עוגת שקדים עם סורבה תה ירוק נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, מים, טרטר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. וזה די גרוע. נסו Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס, תה קר תאילנדי, ו לונג איילנד אייס טי (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין סורבה, יוצקים 3/4 כוס מים חמים מעל 6 שקיות תה בקערה; תלול 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית תהשקית תה
סורבהסורבה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הסר ולהשליך שקיות תה; תה מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
3
שלב 1 1/2 כוסות מים, 1 כוס סוכר, ודבש בסיר קטן; להביא לרתיחה. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס; מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים תערובת סוכר לתוך קערה בינונית, ומערבבים תה מבושל. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
תה מבושלתה מבושל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
קרםקרם
קרחקרח
6
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
כדי להכין עוגה, מעיל התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול. שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה; נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
נייר שעווהנייר שעווה
8
יוצקים 1/2 כוס מים חמים מעל 7 שקיות תה בקערה; תלול 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית תהשקית תה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
הסר ולהשליך שקיות תה; תה מגניב לטמפרטורת החדר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
10
שלב את השקדים, 2 כפות סוכר, עמילן תירס, ומלח במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק (על 1 דקה).
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
11
מניחים חלמונים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה במשך 2 דקות. בהדרגה להוסיף 14 כפות סוכר, מכות עד עבה וחיוור (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
12
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה. באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
13
הוסף קרם של טרטר; לנצח עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות חלבוני ביצה לתערובת חלמון ביצה. בעדינות לקפל תערובת שקדים ותה מבושל לתוך תערובת ביצה לבן. הבלילה כפית למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תה מבושלתה מבושל
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד העוגה הוא השחמה קלות ובחור עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
15
הסר צדדים מחבת springform. שחרר את תחתית העוגה מהמחבת באמצעות מרית. הסר בזהירות ולהשליך נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
נייר שעווהנייר שעווה
מריתמרית
16
מגישים עוגה עם סורבה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה