תה מתוק-ברן עוף מטוגן
המתכון תה מתוק-ברקת עוף מטוגן מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 812 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ותרימו קמח, פלפל סדוק, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו עוף מטוגן בריח, בירה בריין עוף מטוגן, ו בורבון בריין עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים לרתיחה ב 3-qt. סיר כבד; להוסיף שקיות תה.
הסר מהחום; כיסוי ותלול 10 דקות.
תשליך שקיות תה. מערבבים בסוכר חום ו 5 החומרים הבאים, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מגניב לחלוטין (כ 45 דקות); מערבבים בקרח. (
תערובת צריך להיות קר לפני הוספת עוף.)
חזה עוף חתוך במחצית לרוחב.
מניחים תערובת תה וכל חתיכות עוף בשקית מקפיא פלסטיק גדולה zip-top; חותם.
מניחים תיק בתבנית אפייה רדודה, ומקררים 24 שעות.
הסר עוף מן המרינדה, השלכת המרינדה.
לטאטא יחד קמח הבא 4 מרכיבים בקערה בינונית. תערובת קמח כפית 1 כוס לשקית נייר חומה או שקית מקפיא פלסטיק גדולה zip-top.
מניחים חתיכה אחת של עוף בשקית; לאטום וללחוץ למעיל.
הסר עוף, ולהעביר מתלה חוט. חזור על ההליך עם העוף שנותר, הוספת תערובת קמח יותר לשקית לפי הצורך.
בואו עוף לעמוד 30 דקות כדי ליצור קרום.
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' לתוך תנור ברזל יצוק הולנדי; חום מעל חום בינוני עד 32
עוף מטוגן, בקבוצות, 15 עד 22 דקות או עד השחמה ועשה, מפנה מדי פעם.
ניקוז על מתלה תיל מעל מגבות נייר.
הערה: אם באמצעות 12 אינץ 'רחב (2 1/4 אינץ' עמוק) ברזל יצוק מחבת, לשפוך שמן לעומק של 1 אינץ'.