תה קר כוויתי: תה מתוק כתום קינמון עם סירופ מנטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני משקאות, אז נסו תה קר כוויתי: תה מתוק כתום קינמון עם סירופ נענע. מתכון זה מכין 8 מנות עם 103 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, ג'ינג'ר מטבעות רבע בגודל, נענע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפ וטבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס תה, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 8 כוסות מים, קליפת התפוז ומקלות הקינמון בסיר גדול.
מניחים על אש נמוכה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את שקיות התה ומכבים את האש.
תנו לתה לצלול כ -5 דקות (לא יותר או שהוא יהיה מריר), ואז הסירו את שקיות התה וצננו את התה (אל תסירו עדיין את מקלות הקינמון או את קליפת התפוז).
מוסיפים 1 כוס מים, הסוכר והג ' ינג ' ר לסיר קטן, ומביאים לרתיחה ללא ערבוב, על אש נמוכה. ברגע שתכולת הסיר מגיעה לרתיחה, כבה את האש. קורעים את עלי הנענע והגבעולים לחתיכות קטנות ושחררו לסירופ. אפשר לסירופ להגיע לטמפרטורת החדר, בערך 20 דקות. מסננים וזורקים את המוצקים.
מוסיפים את סירופ הג ' ינג ' ר-נענע לפי בלוטות הטעם שלכם, מערבבים ומגישים בכוס גבוהה מעל קרח, מקשטים במעט נענע טרייה אם תרצו. ללגום ברפיון.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך קבינט ריזלינג עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג]()
ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג
למרות רעננותו הצעירה עדיין הוא מראה את מאפיין ריזלינג הפירותי המשובח ורמז בסיסי למינרל מאדמת הצפחה הדבונית הכחולה / אפורה.מגישים את היין המרענן הזה מעט צונן! כמו אפריטיף, במיוחד כאשר התבגר יותר, בשילוב עם פירות ים או עוף.