תוספת גזר-תפוח
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, תוספת גזר-תפוח עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. תמורת 30 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 174 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר חום, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 34% . תוספת סתיו גזר ותפוח צלוי סיידר , תוספת סופלה דלעת דלעת ותוספת קנליני שעועית עם שומר, בצל אדום וזעפרן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר, מבשלים גזר במים עד שהוא רך; לְנַקֵז.
מוסיפים חמאה, סוכר חום, מיץ לימון וקינמון; לערבב היטב. מערבבים פנימה תפוח. מכסים ומבשלים 10 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
שלבו עמילן תירס ומים קרים; מערבבים לתוך תערובת הגזר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד שמסמיך. מבשלים ללא מכסה במשך 2 דקות או עד לזיגוג, תוך ערבוב מתמיד.