תופי חום מתוקים
תופי חריף מתוקים אורכים בערך שעה מתחילתם ועד סופן. תמורת 83 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -11 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 187 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-18 מנות. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. הוא מתאים היטב כמתכון ראשוני. אם יש לכם חרדל טחון, רוטב סויה, רוטב צ'ילי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומותאמת לתפריט פודמאפ . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . ציון זה די גרוע. הספרים "סורבה פטל חמוץ עם נגיעה של חריפות" , "חם מדי במטבח: מנות קרות לגל החום" , ו"כמה מתוק זה לזניית בטטה" דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה, ערבבו את הסירופ, רוטב הצ'ילי, העירית, רוטב הסויה, החרדל ופלפל הקאיין. הניחו בצד 2/3 כוס לצביעה. חלקו את שארית המרינדה בין שתי שקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת; הוסיפו את העוף. סגרו את השקיות והפכו אותן לציפוי. כסו וקיררו למשך שעה.
מניחים את העוף בשתי תבניות אפייה משומנות בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'.
אפו ללא מכסה ב-190 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות; סננו. הפכו את העוף; מרחו מעט מהמרינדה ששמרנו.
אופים במשך 10 דקות; הופכים ומטגנים שוב.
אופים עוד 10-15 דקות או עד שהנוזלים צלולים והרוטב מסמיך.