תות אגוז תות
תות אגוז תות דורש כ 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 16 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה מושלם עבור יום האם. מתכון זה מ טעם הבית דורש אבקת אפייה, תמצית ונילן, שמנת מתוקה כבדה וסוכר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 23%. מתכונים דומים: עוגת אגוזים, עוגת אגוז תפוח, ו עוגת אגוז פטל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 אום. תחתית קו של שני משומן 9-ב. תבניות אפייה עגולות עם נייר קלף; נייר גריז.
מניחים אגוזי מלך ו 1/4 כוס סוכר במעבד מזון; דופק עד שהאגוזים נטחנים. בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מניחים בצד תערובת אגוזים ושמנת.
בקערה גדולה מקציפים ביצים ושאר הסוכר עד לקבלת צבע סמיך ולימון; מקציפים פנימה וניל. בקערה אחרת מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח ותערובת אגוזים; מקפלים לתערובת ביצים לסירוגין עם קצפת.
אופים 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים במחבתות 10 דקות לפני שמוציאים למדפים; הסר נייר. מגניב לחלוטין.
לציפוי, בקערה קטנה, מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת, סוכר, וניל ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה קצפת.
בעזרת סכין משוננת ארוכה חותכים כל עוגה אופקית לשניים.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם 1/2 כוס ציפוי. למעלה עם שכבת עוגה שנייה. שומרים 2 כפות שימורים לתותים; מורחים מחצית מהשימורים הנותרים מעל העוגה עד 1/2 אינץ ' מהקצה. חזור על שכבות.
פרוסט הצדדים של העוגה עם זיגוג הנותרים. עבור סל לארוג עיצוב, לרוץ קטן לקזז מרית סביב עוגת כדי ליצור רכסים, לעצור ומתחיל במרווחים קצרים. מסדרים תותים מעל. במיקרוגל ממיסים שימורים שמורים; מברישים מעל תותים. מקררים עד להגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טורטה עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.