תות-לחם פקאן מהיר
אם יש לכם אגוזי פקאן, מלח, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לחם דובדבן-פקאן מהיר, מנגו-לחם מהיר פקאן, ו לחם חמוציות-פקאן מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
רססו מחבת כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' בשמן צמחי. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, להכות את החמאה התרככה עם 1 כוס הסוכר עד חיוור ורך. באמצעות מערבל כף יד במהירות בינונית, להכות את הביצים אחד בכל פעם, להכות עד משולב באופן מלא בין תוספות.
תוסיף את הוניל. במהירות נמוכה, עובד 2 קבוצות, לסירוגין להכות את החומרים היבשים ואת החלב. באמצעות מרית, מקפלים את התותים יבשים ופקאנים קצוצים עד incorporated באופן שווה.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מערבבים את 2 כפות הסוכר הנותרות עם הקינמון ומפזרים על גבי.
אופים במשך כ 1 שעה ו 5 דקות, או עד בודק עוגה מוכנס במרכז כיכר יוצא נקי.
תן ללחם להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז להפוך אותו על מתלה ולתת להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.