תות נפוליאון
תות נפוליאון עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 536 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור יום האם. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם חלב, תמצית ונילן, סוכר של קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו די גרועה. נסו תות נפוליאון, מיני תות נפוליאון, ו עוגת גבינה תות נפוליאון עבור מתכונים דומים.
הוראות
על משטח מקומח קלות מרדדים כל דף מאפה ל -9 אינץ'. מרובע.
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 30 דקות או עד להזהבה.
בינתיים, בסיר, שלבו סוכר, עמילן תירס ומלח. מוסיפים חלב בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות חמאה ווניל.
יוצקים לקערה; מכסים את המשטח בניילון נצמד. מקררים, ללא ערבוב, עד לצינון.
לציפוי מקציפים שמנת בקערה גדולה ומצוננת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ווניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מניחים ריבוע מאפה אחד על מגש הגשה. למעלה עם פודינג, תותים, קצפת ממותקת ומאפה שני. אבק עם סוכר של קונדיטורים. מקררים שאריות.