קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תות-סלסה אבוקדו עם שבבי טורטייה קינמון

תות-סלסה אבוקדו עם שבבי טורטייה קינמון
מתכון תות-סלסה אבוקדו עם שבבי טורטייה קינמון מוכן תוך כ 20 דקות, והוא בהחלט מצוין טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, כוסברה, טורטיות קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלסה מנגו תות עם קינמון-שבבי טורטייה סוכר, סלסה פירות עם שבבי טורטייה קינמון, ו שעועית שחורה-סלסה אבוקדו עם שבבי טורטייה אפויים הביתה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
כדי להכין צ ' יפס, מברשת שמן באופן שווה על צד אחד של כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים באופן שווה על הצדדים מצופה שמן של טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
חותכים כל טורטייה לתוך 12 טריזים; לארגן טריזים בשכבה אחת על שני גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד פריך.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
מערבבים אבוקדו ושאר החומרים; מערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
7
מגישים עם צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.