תות, פטל שחור, פאי ריבס
מתכון צמחוני זה משרת 5 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 164 גרם שומן, ובסך הכל של 3049 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, ריבס, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פאי אוכמניות טרי, עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, ו וידוי #66: אני רק ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר.
הוראות
שלב את הנענע, 1 כוס מים ו 1/2 כוס הסוכר בסיר קטן על אש בינונית; מבשלים עד שהסוכר מתמוסס.
תן לתערובת להתקרר לפני השימוש. בקערה גדולה, מקציפים את השמנת ואת הסוכר הנותר עד שהוא יוצר פסגות נוקשות.
מוסיפים את הסירופ הפשוט ומקפלים בעדינות לתוך השמנת עד לאיחוד. מצננים עד שמוכנים לשימוש.
מערבבים את הקמח, המלח, הפלפל והסוכר יחד בקערת ערבוב.
מוסיפים את הקיצור ומערבבים בידיים עד שהוא מתאחד לחתיכות בגודל צימרים.
מוסיפים מים קרים לאט לאט עד שהבצק מתאחד (תמיד אפשר להוסיף מים אבל אי אפשר לקחת אותו). מכניסים את הבצק ל -6 קרומי בייסבול ומרדדים כל אחד מהם החוצה.
מכניסים את האוכמניות, התותים, הריבס, גרידת הלימון והמיץ לקערה גדולה.
מוסיפים את הסוכר ועמילן הטפיוקה ומשלבים.
להרכבה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים חמש תבניות פאי עמוקות בגודל 8 אינץ ' עם קרום העוגה. מחלקים את המילוי באופן שווה בין המחבתות.
אופים עד מיץ יוצא כמו לבה מותכת, כ 45 דקות. למעלה עם קצפת הנענע.