תות קרם פחזנית לב
לב פאף קרם תות יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שוקולד בייקר, מים, אבקת סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קרם פאף לב, עוגיות לב גבינת שמנת תות, ו קינוח בטעם תות (מתכונים דומים).
הוראות
עקבות לב 15x12 אינץ ' על פיסת נייר קלף; מקום על תבנית אפייה. להביא 1 כוס מים, חמאה וסוכר מגורען לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים קמח; מבשלים ומערבבים 3 דקות. או עד שהתערובת יוצרת כדור. כף לקערה גדולה. הכה בביצים, 1 בכל פעם, עם מיקסר עד מעורבב היטב. כף לתוך שקית פלסטיק משקל במקפיא; לחתוך 1 בפינה מתחתית התיק. לסחוט בצק לתוך 16 (1-1 / 2 אינץ') תלוליות, עם הצדדים נוגעים ובעקבות דפוס הלב על הנייר.
אופים 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
אופים 25 דקות. או עד חום זהוב. כבה את התנור, פתח את הדלת מעט.
בואו פחזניות קרם לעמוד בתנור 15 דקות.
הסר מהתנור; מגניב לחלוטין.
בינתיים, להביא מים שנותרו לרתיחה.
מוסיפים לתערובת ג ' לטין בקערה בינונית; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
מוסיפים שוקולד; מערבבים עד מומס. מערבבים בחלב. מקררים 15 דקות. או עד מעובה אבל לא להגדיר. מערבבים בעדינות בשוט מגניב. (אם תערובת ג ' לטין אינה עבה מספיק כדי תל, לקרר עד עקביות הרצוי.)
לחתוך את הלב מנופח קרם אופקית לשניים באמצעות סכין משונן. הסר בעדינות את החלק העליון; הסר והשלך את הבצק הרך מהמרכז. מלא את החלק התחתון בתערובת ג ' לטין; החלף את החלק העליון.
מפזרים אבקת סוכר. למעלה עם תותים.