קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

תות שדה & סברין יין מתוק

תות שדה & סברין יין מתוק
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, תות שדה & savarin יין מתוק יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 711 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם סוכר גלגלית זהב, מיץ לימון, חלב חםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Savarin, שוקולד-רום סברין, ו Brillat-עוגת גבינה סברין עם מנגו ופרי תשוקה.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, סוכר ושמרים בקערה עם קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים את החלב והביצים, ואז לשפוך פנימה להכות היטב כדי להפוך את הבלילה עבה, דביק. נקודה על החמאה, ואז לכסות ולהשאיר במקום חם במשך כ 30 דקות עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
בינתיים, תכין את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
מחממים סוכר וגרידת עם 125 מ " ל מים עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
הסר מהחום ומערבבים ביין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
כאשר הבלילה עלתה, להכות אותו עם כף עץ במשך כ 1 דקות כדי לערבב את החמאה, ואז כף לתוך עובש טבעת חמאה 25cm. כיסוי עם סרט נצמד משומן ולהשאיר עד שהוא מגיע שלושה רבעים של הדרך במעלה הפח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
הסר סרט נצמד ואופים במשך 15 דקות עד עלה היטב וזהב, ואז לשפוך על סירופ יין. לכסות ולהשאיר עד מוכן לשרת. אתה יכול להקפיא את זה או להשאיר אותו לילה במקום קריר. כדי לשרת, להפוך את savarin על צלחת הגשה גדולה מברשת עם ריבה כך שזה נראה נחמד ודביק.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מערבבים את התותים עם לימון וסוכר וערימה לאמצע. לקשט עם עלי תות, אם יש לך אותם, ומגישים עם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון