תות שדה & סברין יין מתוק
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, תות שדה & savarin יין מתוק יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 711 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם סוכר גלגלית זהב, מיץ לימון, חלב חםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Savarin, שוקולד-רום סברין, ו Brillat-עוגת גבינה סברין עם מנגו ופרי תשוקה.
הוראות
מערבבים את הקמח, סוכר ושמרים בקערה עם קמצוץ של מלח.
מערבבים את החלב והביצים, ואז לשפוך פנימה להכות היטב כדי להפוך את הבלילה עבה, דביק. נקודה על החמאה, ואז לכסות ולהשאיר במקום חם במשך כ 30 דקות עד הוכפל בגודל.
מחממים סוכר וגרידת עם 125 מ " ל מים עד שהסוכר מתמוסס.
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
כאשר הבלילה עלתה, להכות אותו עם כף עץ במשך כ 1 דקות כדי לערבב את החמאה, ואז כף לתוך עובש טבעת חמאה 25cm. כיסוי עם סרט נצמד משומן ולהשאיר עד שהוא מגיע שלושה רבעים של הדרך במעלה הפח.
הסר סרט נצמד ואופים במשך 15 דקות עד עלה היטב וזהב, ואז לשפוך על סירופ יין. לכסות ולהשאיר עד מוכן לשרת. אתה יכול להקפיא את זה או להשאיר אותו לילה במקום קריר. כדי לשרת, להפוך את savarin על צלחת הגשה גדולה מברשת עם ריבה כך שזה נראה נחמד ודביק.
מערבבים את התותים עם לימון וסוכר וערימה לאמצע. לקשט עם עלי תות, אם יש לך אותם, ומגישים עם שמנת.