קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

תות שדה & סברין יין מתוק

תות שדה & סברין יין מתוק
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, תות שדה & savarin יין מתוק יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 711 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם סוכר גלגלית זהב, מיץ לימון, חלב חםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Savarin, שוקולד-רום סברין, ו Brillat-עוגת גבינה סברין עם מנגו ופרי תשוקה.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, סוכר ושמרים בקערה עם קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את החלב והביצים, ואז לשפוך פנימה להכות היטב כדי להפוך את הבלילה עבה, דביק. נקודה על החמאה, ואז לכסות ולהשאיר במקום חם במשך כ 30 דקות עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
בינתיים, תכין את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
מחממים סוכר וגרידת עם 125 מ " ל מים עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
הסר מהחום ומערבבים ביין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כאשר הבלילה עלתה, להכות אותו עם כף עץ במשך כ 1 דקות כדי לערבב את החמאה, ואז כף לתוך עובש טבעת חמאה 25cm. כיסוי עם סרט נצמד משומן ולהשאיר עד שהוא מגיע שלושה רבעים של הדרך במעלה הפח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
הסר סרט נצמד ואופים במשך 15 דקות עד עלה היטב וזהב, ואז לשפוך על סירופ יין. לכסות ולהשאיר עד מוכן לשרת. אתה יכול להקפיא את זה או להשאיר אותו לילה במקום קריר. כדי לשרת, להפוך את savarin על צלחת הגשה גדולה מברשת עם ריבה כך שזה נראה נחמד ודביק.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מערבבים את התותים עם לימון וסוכר וערימה לאמצע. לקשט עם עלי תות, אם יש לך אותם, ומגישים עם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי