תות שדה ומסקרפונה גרניטה
תות שדה ומסקרפונה גרניטה דורש בערך 4 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 84 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם סוכר, מלח, גבינת מסקרפונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קרפי תות עם קרם מסקרפונה תות, תות גרניטה, ו תות גרניטה.
הוראות
מניחים את המים, 1/2 הסוכר והנענע בתבנית קטנה ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם כדי לסייע בהמסת הסוכר.
בואו להתבשל על אש נמוכה כדי לתלול את הנענע. ואז מסננים את הנענע מהסירופ הפשוט. מחק את המנטה.
במעבד מזון לשלב 2 כוסות תותים עם כף 1 הנותרים של סוכר. הפעל את המכונה למחית התותים.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה, מיץ הלימון והמלח. הפעל את המכונה עד שגבינת המסקרפונה משולבת במלואה.
מוסיפים את סירופ פשוט מנטה ולהפעיל את המכונה לשלב.
מניחים את תערובת התותים בכלי זכוכית בגודל 8 על 8 אינץ ' ומכניסים את המנה למקפיא. לתערובת ייקח כ -4 שעות להקפיא.
להגשה השתמשו במזלג כדי לגרד את הגרניטה. כף את התערובת לקערות צוננות. למעלה עם תותים קצוצים דק.