תות שדה מוקפץ, נקניק וסלט שרימפס
תות שדה מוקפץ, נקניק וסלט שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ו דל פחמימות, מגיש 6 . זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך נקניק מבושל מראש, חסה, בצל קצוץ קטן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. וזה טוב. נסו כריכי עוף ונקניקיות עם פלפלים מוקפצים וסלט תפוחי אדמה גרמני, ג'ונסונוויל תותים ותפוח עוף סלט נקניק, ו סלט שרימפס בטעם תות-שקדים עם ויניגרט תפוז דם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, לאפשר שמן זרעי הגפן לחמם עד התחמם. ואז מוסיפים את השרימפס והבצל. מערבבים את השרימפס ובצל, ומאפשר לבשל במשך 2 דקות. ואז מוסיפים את המלח והפלפל. שוב, מערבבים ומבשלים עד הבצל הם caramelized, 2 עד 3 דקות. לאחר מכן, להוסיף את הנקניק, שוב מערבבים, ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את היין ואת deglaze, המאפשר את היין כדי להפחית בחצי נפח המקורי. לאחר היין מפחית, להפחית את החום נמוך ולהוסיף את התותים בלסמי. סיים במשך 2 דקות נוספות. לאחר מבושל, מוסיפים את החמאה ומערבבים לתוך הפריטים המבושלים, ערבוב עד חלקה. תסיים עם גבינת הפטה.
מערבבים את החסה, בזיליקום, שמן זית ומלח בקערה.
צלחת תערובת שרימפס ונקניק ולהוסיף את תערובת החסה על גבי.