תותים טוקסידו
תותים טוקסידו נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, תותים, מקלות אפייה כל-קיצור ירקות, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו תותי לה מדלן רומנוב-תותים מוגשים עם רוטב ברנדי נפלא, תותים ועוגות, ו תותים וקאפקייקס (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים נייר אפייה גדול בנייר שעווה. נגב תותים נקיים. יבש עם מגבות נייר.
מניחים שוקולד צ ' יפס חצי מתוק וקיצור 1 כף בקערה חסינת מיקרוגל. מיקרוגל על בינוני (50% כוח), או להפשיר הגדרה, 45 שניות. מערבבים. חזור על הפעולה עד שהשוקולד רך והקיצור נמס. מערבבים עד שהתערובת חלקה. חזור על התהליך עם שוקולד לבן הנותרים 1 כף קיצור.
החזק 1 תות על ידי העליון הירוק שלה; טובלים 3/4 של ברי לתוך שוקולד לבן מומס.
תן עודף לטפטף. חזור עם הנותרים פירות יער.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
טובלים כל פירות יער טבולים בשוקולד לבן בזווית לשוקולד חצי מתוק מומס ויוצרים צד אחד של הדש. חזור על הפעולה בזווית בצד השני של פירות היער.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
מניחים כמות קטנה של שוקולד חצי מתוק מומס לשקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת.
חותכים קצה קטן מפינה אחת. צינור על כפתורים ועניבת פרפר. מקררים כ 1 שעה או עד ציפוי שוקולד הוא המשרד.