תותים עם קרח חמאה וחומץ בלסמי
תותים עם קרח חמאה וחומץ בלסמי עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. אם יש לכם תותים, מיץ לימון, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו תותים עם קרח חמאה וחומץ בלסמי, תותים עם חומץ בלסמי, ו תותים עם חומץ בלסמי Giusti (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להקציף 1 1/2 כפות של הסוכר עם 1/2 כף של מיץ לימון עד הסוכר הוא מומס.
לטאטא את החמאה ויוצקים לתוך צלחת אפייה רדודה; להקפיא עד המשרד, לטאטא את התערובת כל 30 דקות, על 3 שעות.
בקערה, לזרוק את התותים עם הנותרים 2 כפות סוכר 1 כף מיץ לימון.
הוסף את גרידת לימון וחומץ; תן לעמוד במשך 30 דקות. כפית את פירות יער וכל מיצים למשקפיים. באמצעות מזלג, לגרד את קרח חלב חמאה לתוך גבישים רכים וכפית על התותים.
מקשטים עם הטרגון ומגישים.